سمنان جایگاه ویژه‌ای در جذب دانشجویان غیرایرانی دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۱۰۵۵
یک مسئول وزارت علوم:

سمنان جایگاه ویژه‌ای در جذب دانشجویان غیرایرانی دارد

 رئیس اداره کل دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: استان سمنان با ۵۰۹ دانشجوی غیرایرانی، ظرفیت قابل توجهی در این زمینه در بین استان‌های کشور دارد.
سمنان جایگاه ویژه‌ای در جذب دانشجویان غیرایرانی دارد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  علایی،  رئیس اداره کل دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم،  در گردهمایی آموزشی مسوولان و کارشناسان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری، افزود: کلیه پذیرش‌های دانشجویان غیرایرانی شامل بورسیه و غیربورسیه باید در قالب سامانه سازمان اموردانشجویان انجام شود.
 
رئیس اداره کل دانشجویان غیرایرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: جذب دانشجویان خارجی زمینه‌ساز رونق اقتصادی کشور است و افزایش تعداد آنان تا ۷۵ هزار دانشجو در برنامه ششم توسعه از اهداف و برنامه ریزی‌های این اداره کل است.
 
معاون دانشجویی دانشگاه سمنان هم در این نشست گفت:: دفتر امورکنسولی دانشجویان غیرایرانی استان در سال تحصیلی گذشته با حمایت سازمان امور دانشجویان و با هدف انجام کلیه امور کنسولی دانشجویان غیر ایرانی در دانشگاه سمنان افتتاح شد.
 
بهروز گل محمدی با اشاره به موقعیت استان سمنان افزود: با توجه به توانمندی‌های دانشگاه‌های استان و حمایت امور کنسولی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، باید برای جذب دانشجویان غیرایرانی بیشتری در دانشگاه‌های استان تلاش کرد.
 
این گردهمایی آموزشی با حضور ۵۴ نفر از مسوولان و کارشناسان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی استان سمنان با هدف تبیین مبانی جذب و تسهیل روند کنسولی دانشجویان غیرایرانی، بررسی مسائل و مشکلات فرآیند امور کنسولی، آموزشی، تمدید اقامت، دریافت مدرک تحصیلی، گواهی اشتغال به تحصیل و سامانه مربوطه برگزار شد.
 
دانشگاه سمنان ۱۶ هزار دانشجو در ۲۲ دانشکده دارد، استان سمنان در شاخص تعداد دانشجو نسبت به جمعیت، بالاترین رتبه کشور را داراست.
پربازدیدترین آخرین اخبار